marți, 8 mai 2018

LA CAMPULUNG MUSCEL COPIII SUNT IN PRIM PLAN IN ,,JURIUL COPIILOR” - ASTRID MUTHU




„De la 8 ani Astrid se bucura de aplauzele publicului pe diverse scene din tara si din strainatate. Pe deplin meritate aceste aplauze alaturi de numeroase trofee si premii recompenseaza munca sustinuta, ambitia, dragalasenia si vocea extraordinara cu care a fost daruita" - sunt cuvinte frumoase spuse de profesoara ei de canto Dana Oprescu de la Palatul copiilor Oradea cu care Astrid imparte si bucuriile si dezamagirile si tot ce tine de aceasta frumoasa pasiune, muzica. Un copil ambitios inzestrat cu o sensibilitate aparte, ASTRID MUTHU a reusit sa o impresioneze si pe Inna prin prestatia ei in cadrul emisiunii Vocea Romaniei Junior  unde a ajuns pana in dueluri, o experienta frumoasa din care a avut multe de invatat si unde si-a facut o gramada de prieteni.                   

Pe langa aceasta pasiune Astrid cocheteaza si cu modelling-ul, fiind imaginea agentiei MModel Kids. Iubeste nespus animalele, in special cateii -are o catelusa Maya- ,pisicutele, iepurasii si iesirile cu prietenii. Visul ei este sa o auda un compozitor caruia sa-i placa vocea ei si care sa -i compuna o piesa sau chiar mai multe .
        Anul trecut fiind la prima participare in cadrul Festivalului International STAR OF SONG a reusit sa impresioneze juriul cu prestatia ei reusind sa duca la Oradea TROFEUL FESTIVALULUI.



,,Un festival frumos, corect, transparent, cu organizatori minunati si copii foarte talentati, un festival care iese din tiparele festivalurilor in general, unde copiii sunt pusi pe primul loc. In acest an ea va participa in juriul copiilor urmand sa aiba un recital in Gala. Multumim organizatorilor pentru invitatie, revenim oricand cu drag  in acest frumos oras CAMPULUNG MUSCEL!”. 

                                                                                    Multumim Carla Muthu, mamica fericita!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu