marți, 8 mai 2018

LA CAMPULUNG MUSCEL COPIII SUNT IN PRIM PLAN IN ,,JURIUL COPIILOR” - ANDRA OPROIU




           Talentul, pasiunea si daruirea ei pentru muzica se oglindesc in multitudinea de premii si trofee obtinute de-a lungul anilor!
          
            Ea este ANDRA OPROIU, are 15 ani și este elevă a Colegiului Național ,,Dinicu Golescu” din Câmpulung.
Trofeul Adolescent la Festivalurile nationale "Sfinxul de aur" si "La dolce musica",  trofeele de grupa castigate la STARS OF SONG- editia a IV-a ,, Vocea tineretii” sau ,, Global Master Fest”, ,,Craiova Arte Fest"  sunt doar cateva din simbolurile intregii ei determinari si bucurii de a canta!  

      Ocaziile in care a avut onoarea de a participa in juriul Festivalului National "Vocea tineretii" si in juriul copiilor la editia a V-a a Festivalului International ,,Stars of Song” au adus plus de valoare si de experienta tinerei noastre artiste, valoare ce a confirmat și in  spectacolele din  multe orase din tara, printre care Pitesti, Bucuresti, Fagaras, Codlea sau Mamaia. A avut onoarea de a canta in duet alaturi de nume sonore, cantaretul italian Ciro de Luca si Tudor Turcu.
       A reprezentat cu cinste si mandrie ROMANIA la sfarsitul anului trecut in Moscova si Lituania unde podiumul a fost din nou momentul ei.
          
         Mult succes in continuare, Andra!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu